Robocrops op GreenTech

Robocrops op GreenTech

Van 11 tot 13 juni is Robocrops aanwezig op de internationale beurs GreenTech in de RAI in Amsterdam. Robocrops stelt zich ten doel om telers en tech-bedrijven te verbinden en daarmee de digitalisering en robotisering in de Nederlandse glastuinbouw te versnellen. Robocrops gaat op de beurs het gesprek aan met telers en techbedrijven over de route van behoeften, ideeën naar een succesvolle implementatie van head- en handsfree innovaties.

Robocrops is op te beurs GreenTech te vinden in de stand van Octiva (hal 1 nr 232). Octiva is één van de samenwerkingspartners uit het eco-systeem project van NXTGEN Handsfree Agrifood en heeft een gedeelte van haar stand ingericht voor de eco-systeempartners. Programmamanager van Robocrops, Maurice Wubben, is alle dagen op de stand aanwezig. Op dinsdag 11 juni organiseert Robocrops om 17.00 uur een standborrel voor relaties uit het eco-systeem.

Robocrops heeft verschillende opties om telers te helpen: van één op één adviesgesprekken, een innovatie-opleidingstraject van 5 middagen, tot een langdurig traject van innovatiewens tot implementatie met een groep teeltbedrijven. Robocrops zet daarbij haar kennis en netwerk in. De stand van Robocrops bevindt zich in Hal 1 nr 232.

Bron:

Deel artikel