Health Food Wall is klaar voor de volgende stap

Health Food Wall is klaar voor de volgende stap

Health Food Wall is de moderne oplossing voor snelle, makkelijke en gezonde take-away producten. De intelligente koelkast won vorig jaar de Topsector T&U Innovation Prize 2023, voor een innovatie die aantoonbaar bijdraagt aan gezonder eten én leven. Oprichters Anouk Snelders en Tom Meijer zijn klaar voor de volgende stap: de datagedreven optimalisatie en automatisering van het fullservice systeem.

Dat vertellen zij in KAS Magazine. Meijer en Snelders zijn erg blij met de Topsector T&U Innovation Prize 2023. Het is hartstikke mooi om erkend te worden voor je werk, zeggen ze. De startup ontving een kennisvoucher van 25.000 euro om samen met Wageningen University & Research (WUR) de innovatie verder uit te werken en eventuele knelpunten op te lossen. Daarnaast mag het bedrijf gebruik maken van de kennis en het netwerk van WUR. Dat is heel waardevol voor een startup, zegt Meijer, daar krijg je niet zomaar toegang toe. De jury prees verder de constante innovatiekracht van Health Food Wall en de impact van het businessmodel in de markt.

En daar ligt ook gelijk de ambitie voor de toekomst: Health Food Wall werkt aan de datagedreven optimalisatie en automatisering van het fullservice systeem. “We komen steeds dichter bij de kern van het businessmodel. We zijn enthousiast en betrokken, dat maakt ons aantrekkelijk”, aldus Meijer. “We beheersen elke pilaar en bieden excellente kwaliteit waar we achterstaan. Door met externe partners nog meer aandacht aan de software te besteden, zijn we in staat om kwaliteit te leveren en comfortabel te schalen.”

Lees hier het volledige artikel

Luister ook het gesprek terug dat onlangs met Anouk Snelders te horen was op Hortibiz Newsradio:

 

Bron: KAS Magazine

Deel artikel